Op deze pagina kunnen bruidsparen hun foto insturen met een verhaal over hoe hun trouwdag is geweest

Dit prachtige bruidspaar Albert en Annemiek zijn getrouwd op 30 juni.
Er was heel slecht weer voorspeld maar het weer was prachtig. Alle dierbaren waren erbij en het was een dag om nooit te vergeten.

Baukje en haar man zijn getrouwd op 15 juni 2017!

Hallo brigitta hier even een paar fotos van onze trouwerij die heeft plaatsgevonden op 30-06-17. We hebben een hele mooie dag gehad ondanks dat het niet helemaal droog is gebleven....

.Toen Tjeerd en casper mij kwamen ophalen bij mijn ouderlijk huis zei tjeerd meteen wow ik word weer opnieuw verliefd! Dus alle lof en complimenten voor jou en trees. Bedankt! Gr tjeerd dineke en casper scheper

We hebben echt een supermooie dag gehad op 21-04-2017! Ik was helemaal blij met mijn jurk!!! En Reinier vond hem gelukkig ook erg mooi.

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede service van jou en van Trees
Groetjes Reinier en Ieteke.

 

Minne en Alida zijn getrouwd op 13 mei 2017!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit prachtige bruidspaar Thomas en Michelle zijn getrouwd op 20 maart 2017. Het bruidswerk is gemaakt door Bloembinderij de Klaproos in Sint Annaparochie. En de fotoreportage door Nelly Kooistra . Heel veel geluk samen!

Op 14 oktober 2016 zijn wij getrouwd. Het was een bewolkte dag met harde wind, maar droog!
Het uitzoeken van de bruidsjurk was een hele leuke ervaring. Ik dacht precies te weten wat ik graag zou willen, totdat ik deze stijl aan had. Het was een groot wit blok, vrij saai, waar niets in leek te gebeuren.
Brigitta gaf me tijd en mogelijkheid om alle stijlen te proberen en zei ook dat ik alles gewoon aan moest zien... ...Uiteindelijk met een totaal andere jurk naar huis gegaan dan ik in eerste instantie in gedachte had, maar wat was/ben ik er blij mee! De eerste reactie van mijn man daar nog buiten gelaten! Geweldig gewoon!
Ik raad iedereen aan om bij Brigitta een jurk uit te zoeken! Zo veel tijd, geduld en mogelijkheden ze heeft. Vaak hebben grotere bruidszaken dat niet.

Veel liefs vanuit Harderwijk!

Bruidspaar Patrick & Annemieke  zijn getrouwd op
03-03-2017.
We hebben een topdag gehad met 80% kans op neerslag en met 100% kans op liefde.

Bruidspaar, Davy en Lisette met Kenyiro en Fayen als bruidsjonker en bruidsmeisje, zijn getrouwd op 7 November 2016.
Wij hebben een prachtige dag gehad.

Op 16 September 2016 trouwden dit prachtige bruidspaar Mike en Annette.

 

Het was een hele gezellige middag met het uitzoeken van de perfecte jurk bij Brigitta!
Heb mijn prinsessenjurk gevonden met veel bling bling.
Bedankt voor de goede service.
Groeten Mike en Annette.

mike-en-annette

dsc_0211


Bruidspaar Daniel en Yfke zijn getrouwd op 8-7-2016